Инициативи коледни картички Клуб Филантропия и Клуб „Супер герои“

announcement1

Здравейте, приятели!
Клуба по филантропия на 105 СУ Ви приканва да вземете участие в конкурса за детска картичка посветена на Рождество Христово, който се организира съвместно с църковното настоятелство при храм „Св. Пророк Илия“ в ж.к. „Дружба“.
От много време доброволците от клуба участват в различни инициативи на Храма и се радваме, че този път участие могат да вземат и по-малките ученици от нашето училище!
Изработените картички може да изпращате на адреса изписан в обявата за конкурса или да предадете на г-жа Нина Серкова в кабинет 404, ет 4 до посочената крайна дата – 11.12.2016 г.
Творбите на всички участници в конкурса ще участват в благотворителна разпродажба, като със събраните средства ще бъде организиран празника на децата от Неделното училище при храма, които са от бедни семейства.
В седмицата от 12.12.2016 г. до 16.12.2016 г. клубът по филантропия ще организира щанд на 1-ви етаж в училище, на който освен част от изпратените за конкурса картички ще се предлагат лакомства и коледни сувенири. Средствата събрани от този щанд също ще предадем на настоятелството при храма, за да помогнем с организирането на празника на децата от Неделното училище.
Участвайте в конкурса и помогнете на други деца да прекарат една незабравима Коледа!