Програма „Спорт за децата в свободното време“

спорт за децата

Президентът на Българската федерация по хокей на трева ( БФХТ) – г-н Йорг Шенк и заместник директорът на 105. СУ „Атанас Далчев“ г-жа Маруся Николаева закриха проекта на КХ НСА по програмата на ММС „Спорт за децата в свободното време“ 2020! Всички участващи деца от 1 и 2 групи на възраст 7 години получиха грамоти за предварителна подготовка по хокей и званието „МЛАД ХОКЕИСТ НА НСА“. Президентът на БФХТ награди всяко дете със специална фланелка за хокей, като благодари на децата, треньорите и учителите, взели участие в проекта за ентусиазма, емоциите, усилията, отношението и споделеното време за опознаване на хокейната игра!

С пожелания до нови срещи на терена през 2021 г. г-н Шенк и г-жа Николаева тържествено закриха проекта на КХ НСА СДСВ 2020 в двора на 105. СУ “Атанас „Далчев”.

По същата програма приключи и закриването на проекта с групи 3 и 4 от проекта на КХ НСА, в които участваха 11 годишни ученици от 105 СУ. Преди последното си занимание, участващите в проекта деца направиха есенно почистване на хокейния терен в НСА.

Искрени благодарности на координатора на проекта г-жа Дияна Пеева, треньорите: Даниел Хараламбов и Даяна Петкова, учителите: Вергиния Иванова и Мария Петрова за търпението, усилия и любовта към децата!

Благодарности и към ММС, за оказаното доверие, на ръководството на 105 СУ „Атанас Далчев“ за прекрасните деца и педагози.

До нови срещи в програма на СДСВ през 2021!