Честита Коледа и щастлива 2022 година!!!

winter

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ ИДВАТ,

ЗА ДА НИ ПОКАЖАТ,

ЧЕ ДОБРОТАТА И РАЗБИРАТЕЛСТВОТО

ИМАТ СИЛАТА ДА НИ ПРОМЕНЯТ

И ПРАВЯТ ЖИВОТА НИ ПО-ЛЕК.

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ОБИЧ,

ДОБРИНА И СИЛА,
УМ И РАЗУМ ЗА СТОТИНА.

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,

ЩАСТЛИВИ И ДОБРОТВОРНИ.
НЕКА ВСИЧКИТЕ НИ ОБЩИ  ДЕЛА БЪДАТ УВЕНЧАНИ С УСПЕХ И
НОСЯТ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ И РАДОСТ

И ПРЕЗ 2022 ГОДИНА!!! 


УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Нека 2022 да донесе здраве, сплотеност, обич, мечти, сбъдвания, нови успешни начинания, приятелства, доверие, разбиране, прошка, непоколебимост, пътешествия, чудеса!
Ваксинирайте 2022 с вдъхновение, вяра и надежда! Да са дръзки мечтите и делата ви! Да са мъдри мислите и добри сърцата ви!
Нека се обединим около добрите идеи, които придвижат нашето 105. училище напред. Нека да преодоляваме всички изпитания обединени, с взаимна подкрепа и любов, с вяра в доброто и в общочовешките ценности.
Пожелавам да не се ядосвате за дреболии и да обръщате внимание само на нещата, които наистина имат най-голямо значение за вас самите.
Пожелавам да се замисляте повече за това кои са приоритетите в живота ви и кои са онези малки и големи съставни части, които изграждат това, което сте.
Благодаря на всички вас, че през 2021 година бяхме заедно. И дай Боже, още дълго да бъдем част от голямото семейство на 105.
Благодаря ви за всичко, което правите в името на децата, въпреки трудностите, благодаря ви за професионализма, за грижите и човещината.
Пожелавам да се подкрепяме, да си помагаме, да споделяме добро и лошо, защото колкото и зле да се подреждат понякога нещата, ако имаш близки и приятели, всичко завършва добре.

Пожелавам много светлина в дните, които предстоят. Пожелавам Новата 2022 година да влезе в домовете ви с надежда, радост и любов.
С цялата си душа ви желая весели празници и щастлива година в един осмислен живот. Бъдете силни и вдъхновяващи за хората, които обичате.
Бъдете благословени!