Спортен празник

sport спорт топки

Отбелязването на Европейската седмица на спорта се превърна в изключителен празник за 105. СУ „Атанас Далчев“. Аеробика, комплексни упражнения, общо физическа подготовка- това беше само началото. Седмицата мина като по вода, а финалът беше грандиозен.

Важен елемент на нашето събитие беше почетното изреждане на спортните постижения на ученици и учители, нашите възпитаници и преподаватели са шампиони в републикански и държавни първенства, национални състезатели, европейски шампиони и участници в олимпийски игри. Това е само малка част от постиженията, с които вдъхновихме празника, а какво е празник без награди?

Наш гост беше Таня Димитрова, представител на отдел образование към район Изгрев, която връчи грамоти на изявилите се през Европейската седмица на спорта.

За пореден път показахме, че учителите на 105. СУ „Атанас Далчев“ са не само преподаватели, а и пример. Те взеха участие във всички инициативи, танци, игри. Ние сме общност и успяваме заедно. Освен мили отношения успяхме да събудим и спортната злоба в епичен сблъсък ученици – учители. Както казват нашите възпитаници: „Цяла година ни разбивате с домашни и тестове, а сега е нашият шанс да Ви разбием в игрите от вашето детство“.

Можем да кажем още хиляди думи, но снимките говорят сами за себе си…

И точно преди това искаме да изкажем изключителни благодарности на нашите ученици, защото техните искрени усмивки направиха празника вълшебен.