Успехи на Олимпиадата по италиански език

италиански език

Учениците от нашето училище отново са на Националния кръг на Олимпиадата по италиански език, който за първи път напуска пределите на столицата и акостира на морския бряг в Бургас. Преживяванията за ученици и учители бяха вълнуващи, зареждащи и незабравими. Поздравяваме нашите олимпийци: Дария Зарева – 8в, Мартин Ди Руджиеро – 8а, Орнела Лиотта – 9а, Ема Танова, Петра Петкова, Ралица Атанасова и Денис Витков – 10а и Александра Тонева – 11а. Повечето от тях ежегодно представят 105. СУ „Атанас Далчев“ на този престижен форум и ни носят удовлетворение и заслужена гордост с успехите си. Още по-голяма е радостта ни след финалното класиране. Единственият максимален резултат от 100т. във всички категории е за нашето момиче Орнела от 9а. Браво! Поздравления за Петра от 10а и Мартин от 8а за престижното 2 място в своите категории. Браво!
Признание за учениците и преподавателите по италиански език, които с ежедневната си работа допринасят за постигнатите успехи.
Скъпи наши ученици, продължавайте да изучавате италианския език с любов и не спирайте да се усъвършенствате! Бъдете наши пратеници на тези благородни състезания, на които доказвате възможностите си, но и създавате трайни приятелства отвъд конкуренцията помежду ви.