Грамота от Столична община

На 31.05.2023 година се проведе тържествена церемония, по време на която г-жа Цветанка Костадинова, Директор на 105. СУ, получи грамота от градоначалникът на гр. София, Йорданка Фандъкова, за постигнати високи резултати в областта на училищното образование. Тази награда бе присъдена на г-жа Костадинова и други директори на училища и детски градини, като признание за тяхната екипна работа и постижения.

Във своето изказване, г-жа Костадинова подчерта значимостта на сътрудничеството и подкрепата на нейните колеги, както и силата на духа, който ги вълнува, гледайки напред към бъдещето. Тя изрази гордостта си, че е директор на един екип от хора, които са посветени и ангажирани със своята работа.

Това признание и наградата са доказателство за ангажираността и качеството на училищното образование, което г-жа Костадинова и нейните колеги предоставят. Те са посветени на своите задължения и работят усилено, за да оставят следа и да осигурят благоприятни условия на обучение, които ще вдъхновят и мотивират бъдещите поколения.

Такива признания създават мотивация и вдъхновение сред учители, директори и други професионалисти в образователната сфера. Те показват, че усилията и отдадеността им се отбелязват и оценяват.