Часът на Devin

С голямо удоволствие ви споделяме участието на около 700 ученици от 105. СУ “Атанас Далчев” в невероятната инициатива “Часът на Devin” – част от “Влез в зеления кръг”, която ни разкри интересни факти за водата и нейните ползи за човешкия организъм.

Инициативи като тази са от решаващо значение за насърчаване на осведомеността относно значението на водата за нашето здраве и благополучие, особено сред младите хора, които все още формират своите навици.

Чрез забавни и интерактивни методи като анимационни видео уроци и търсения на съкровища, децата могат да научат ценни знания по приятен начин.

Не забравяйте, че поддържането на добра хидратация е от съществено значение за цялостното здраве и благосъстояние. Пиенето на достатъчно вода помага за регулиране на телесната температура, транспортиране на хранителни вещества и премахване на отпадъците през нашите системи. Също така играе жизненоважна роля в поддържането на здравето на кожата и предотвратяването на хронични заболявания.

След урока на учениците им бе дадена задачата да търсят стикери „Часът на Devin“, които бяха скрити в класните стаи и училищния двор. Тези стикери бяха като малки награди за тях. Освен това всеки ученик получи бутилка изворна вода Devin като допълнителна награда.

Благодарим на Девин ЕАД за прекрасната инициатива!